Chiropractie Berlicum

Segers Chiropractie

Bent u opzoek naar een adres voor chiropractie in Berlicum?

Een gespecialiseerde chiropractor in de buurt van Berlicum is Segers chiropractie. Bij Segers chiropractie in de buurt van Berlicum kunt u terecht als u last heeft van nek- en rugklachten, hoofdpijn, schouderklachten en ishias. Ook behandelen wij diverse klachten die onstaan in uw ledematen zoals knie, heup, voet, elleboog en polsklachten. Segers chiropractie is aangesloten bij het kwaliteitsregister van de Stichting Chiropractie Nederland ( SCN) en de Nederlandse Chiropractoren Associatie ( NCA). Ten alle tijden bent u dus bij een vertrouwd adres. Bij Segers chiropractie kunt u terecht zonder verwijzen van uw huisarts. De kosten van uw behandeling worden voor een groot deel vergoed uit het aanvullende pakket van uw zorgverzekering en niet uw eigen risico.

Onze doeltreffende werkwijze

De chiropractor kijkt tijdens uw behandeling als één geheel naar uw lichaam. Dankzij verschillende zenuwen, spieren en gewrichten kan uw lichaam probleemloos bewegen. Mocht er zich echter een probleem voortdoen in deze schaken dan kan dit resulteren in klachten die op ten duur pijn veroorzaken. Naast de plaats waar de pijn zich bevind wordt ook de aanliggende plek onderzocht. Op deze manier kan snel de oorzaak van uw pijn gevonden en behandeld worden zodat, deze in de toekomst niet meer terug komt.

De vele voordelen die een behandeling van Segers chiropractie met zich meebrengen

Kiest u voor een behandeling van Segers chiropractie? Dan kiest u voor een gespecialiseerde en doeltreffende behandeling waar u nog vele jaren profijt van zult hebben. Hedendaags kunnen veel lichamelijk klachten door chiropractie verholpen worden. Een behandeling waar men vaak over praat is “kraken”. Echter wordt deze behandeling vaak beschreven als pijnlijk en zelfs gevaarlijk. Gelukkig is dit niet zo! Kraken is in de meeste gevallen een pijnloze behandeling. Het krakend geluid dat u hoort tijdens de behandeling is lucht dat vrijkomt uit uw gewrichten. Veel patiënten vinden kraken zelfs een prettige behandeling omdat dit direct zorgt voor een pijnverlichting. ”Dus bent u op zoek naar chiropractie in Berlicum? Dan is Segers chiropractie de plek!

Weet u niet zeker of chiropractie iets voor u kan betekenen?

Aarzel dan niet maar neem vandaag nog contact op met ons. WIj geven u graag deskundig advies over een eventuele behandeling. Laat uw gegevens op de contact pagina achter dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Hét adres voor chiropractie nabij Berlicum is Segers chiropractie.

css.php