Chiropractie Den Bosch

Segers Chiropractie

Bent u opzoek naar een adres voor chiropractie in Den Bosch?

Hiervoor bent u bij Segers Chiropractie in Den-Bosch aan het juiste adres. Onze chiropractor is o.a. gespecialiseerd in het behandelen van klachten zoals, rug- en nekklachten, schouderklachten, hoofdpijn en ishias. Als u last heeft van deze klachten dan zijn deze vaak te verwijten aan artrose of een hernia. Ook bent u bij Segers Chiropractie in Den Bosch op de juiste plek als u klachten aan uw ledematen ondervind. Enkele voorbeelden van deze klachten zijn schouder, knie, heup, elleboog, pols en voetklachten. Bij Segers Chiropractie kunt u terecht zonder verwijzing van uw huisarts. Uw behandelingen worden grotendeels vergoed uit het aanvullende pakket van uw zorgverzekering, deze gaan dus niet van uw eigen risico af. Wij zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister stichting chiropractie Nederland (SCN), en de Nederlandse chiropractoren associatie ( NCA). Hierdoor bent u dus altijd op een vertrouwd adres.

 

Onze werkwijze

Bij chiropractie wordt er als één geheel naar uw lichaam gekeken. Om probleemloos te kunnen bewegen beschikt het menselijke bewegingsapparaat over diverse spieren, zenuwen en gewrichten. Gaat er iets mis in deze schakeling dan resulteert dit in lichamelijke klachten en pijn. Naast het gebied waar de pijn zich bevind kijkt de chiropractor ook naar de plek erom heen. De daadwerkelijk oorzaak van uw klachten kan hierdoor snel gevonden worden en behandeld worden zodat, deze in de toekomst niet meer terug keert.

 

De vele voordelen van Chiropractie

Een behandeling van Segers Chiropractie kent veel voordelen. Chiropractie beidt voor veel lichamelijke klachten de optimale oplossing. Een behandeling waar u vast en zeker wel eens van gehoord hebt is gewrichtsmanipulatie, ofwel kraken. Over deze behandeling gaan veel geruchte in de ronde, zo zou deze behandeling vaak pijn doen en zelfs gevaarlijk zijn. Niets is minder waar. Kraken is in het algemeen een pijnloze behandeling en wordt zelfs als prettig ervaren door mensen. Wilt u snel en effectief van uw klachten af? Dan is chiropractie uw beste keus. In tegenstelling tot pijnstillers zorgt chiropractie voor directe pijnverlichting.

 

Weet u niet zeker chiropractie iets voor u kan betekenen?

Aarzel dan niet maar neem sne vrijblijvend contact met ons op. Laat uw gegevens op de contact pagina achter dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. 

css.php