• Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie

Leentje Derks

Deskundige en vriendelijke zorg, prettige ontvangst. Ik hoop op een goed herstel na langdurige pijnklachten t.g.v gebroken wervel
Deskundige en vriendelijke zorg, prettige ontvangst. Ik hoop op een...

Segers Chiropractie

Welkom bij Segers Chiropractie, uw vertrouwde adres voor chiropractie in Den Bosch. Op deze site kunt u veel informatie vinden over de mogelijkheden die chiropractie voor u kan bieden in het oplossen van dagelijkse pijnklachten en het bevorderen van uw fysieke gezondheid.

Segers Chiropractie kan een oplossing bieden voor klachten als rug- en nekklachten, hoofdpijn, ischias, of klachten ten gevolge van een hernia of artrose. Daarnaast zijn wij  gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan de extremiteiten (ledematen). Door uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied is Segers Chiropractie hét adres voor schouder-, elleboog-, pols-, heup-, knie- en voetklachten. Ook wordt er, indien geïndiceerd, gebruik gemaakt van dry-needling. Kijk hiernaast welke klachten er zoal behandeld kunnen worden. Weet u niet zeker of chiropractie iets voor u kan betekenen? Neem dan even contact op en u wordt teruggebeld door de chiropractor.

U kunt terecht zonder verwijzing van uw huisarts. Onze behandelingen worden grotendeels vergoed vanuit het aanvullend pakket van uw zorgverzekering. De vergoedingen gaan niet af van uw wettelijk verplichte eigen risico. Doordat de praktijk is aangesloten bij het kwaliteitsregister ‘Stichting Chiropractie Nederland’ (SCN) en de ‘Nederlandse Chiropractoren Associatie’ (NCA), weet u dat u bij een vertrouwd adres bent.

Openingstijden:

Maandag13:00u

19:30u
Dinsdag08:00u

13:00u
WoensdagGesloten
Donderdag10:00u

19:30u
Vrijdag08:00u

16:00u

Wij werken uitsluitend op afspraak. Telefonisch zijn wij iedere werkdag bereikbaar tussen 08:30u en 18:00u

Hier kunt u  ons vinden: