• Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie

ed meissenberg

De stevige aanpak van Menno Segers heeft mij al na 3 behandelingen resultaat opgeleverd. De uitstraling vanuit mijn rug in mijn been is helemaal weg. Chapeau!!
De stevige aanpak van Menno Segers heeft mij al na 3 behandelingen...

Chiropractor Berlicum

Een ervaren chiropractor in Berlicum en omgeving

Heeft u last van lichamelijke klachten en zoekt u een geschikte chiropractor in Berlicum en omgeving? Stop dan met zoeken en neem snel contact op met Segers chiropractie. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van klachten zoals Schouderklachten, nek- en rugklachten, hoofdpijn en ishias. Maar ook klachten die voortkomen uit uw ledematen zoals knie, heup, pols, elleboog en voetklachten. U kunt bij ons in behandeling zonder een doorverwijzing van uw huisarts. De behandeling wordt voor een groot deel vergoedt uit het aanvullende pakket van uw zorgverzekering. Segers chiropractie aangesloten bij het kwaliteitsregister stichting chiropractie Nederland (SCN), en de Nederlandse chiropractoren associatie ( NCA). Uw behandeling(en) vinden dus altijd plaats op een vertrouwd adres.

Onze effectieve werkwijze

Tijdens uw behandeling wordt er als één geheel naar uw lichaam gekeken. Het menselijke bewegingsapparaat bestaat uit verschillende spieren, gewrichten en zenuwen. Dit heeft het nodig om probleemloos te blijven bewegen. Gaat er iets mis in de schakeling dan resulteert dit in lichamelijke klachten die pijn met zich mee brengen. De chiropractor onderzoekt naast de plaats waar de pijn zich bevind ook het gebied eromheen. Hierdoor kan de oorzaak van uw pijn snel gevonden worden en direct behandeld worden zodat, deze in de toekomst niet meer terug zal keren.

Een behandeling van Segers chiropractie kent veel voordelen

Als u kiest voor een behandeling van Segers chiropractie dan kiest u voor een doeltreffende behandeling waar u nog jaren profijt van heeft. Veel lichamelijke klachten kunnen door chiropractie doeltreffend worden verholpen. Een van de meest bekende behandelingen is “kraken”. Over deze behandeling gaan veel geruchten in de ronde. Zo wordt beweert dat kraken pijn doet en zelfs gevaarlijk is. Dit is echter niet waar. Kraken is in de meeste gevallen een pijnloze behandeling dat vaker zelfs als prettig wordt ervaren. Als u snel en effectief van uw klachten af wilt is chiropractie uw beste keus!

Weet u niet zeker of onze chiropractor in Berlicum en omgeving iets voor u kan betekenen?

Laat de contact pagina uw gegevens achter, dan zal de chiropractor u zo snel mogelijk terug bellen.

Uw chiropractor in Berlicum en omgeving is Segers chiropractie!