• Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie

Jan-Geert van Rosmalen

Adequaat, vriendelijk en kundig. Je kan altijd zeer snel bij hem terecht. Helpt me bij mijn rug/schouders. Een top Chiropractor die zijn vak verstaat.
Adequaat, vriendelijk en kundig. Je kan altijd zeer snel bij hem...

Chiropractor Den Bosch

Opzoek naar een chiropractor in Den Bosch?

Als u opzoek bent naar een chiropractor in Den Bosch dan bent u bij Segers Chiropractie aan het juiste adres. Segers Chiropractie is gespecialiseerd in het behandelen van klachten zoals rug- en nek klachten, hoofdpijn en ishias. Deze klachten zijn vaak te verwijten aan een hernia of artrose. Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan uw ledematen. Zo is Segers Chiropractie in Den Bosch ook hét adres als u last heeft van schouder, knie, heup, elleboog, pols en voetklachten. U kunt bij ons terecht zonder verwijzing van uw huisarts. Als u kiest voor een van onze behandelingen, dan worden deze grotendeels vergoed vanuit het aanvullende deel van uw zorgverzekering. Deze gaan dus niet van uw wettelijk verplichte eigen risico af. Segers Chiropractie in Den Bosch is aangesloten bij het kwaliteitsregister stichting chiropractie Nederland (SCN), en de Nederlandse chiropractoren associatie ( NCA). U bent hierdoor dus altijd op een vertrouwd adres.

Onze werkwijze

Onze chiropractor kijkt naar uw lichaam als één geheel. Het menselijke bewegingsapparaat bestaat uit spieren, gewrichten en zenuwen. Deze zorgen er samen voor dat u probleemloos kunt blijven bewegen. Als er iets mis gaat in deze schakeling kan dat resulteren in lichamelijke klachten, welke op hun beurt pijn veroorzaken. De chiropractor kijkt, buiten het pijngebied, ook naar de plek eromheen. Hierdoor kan de daadwerkelijk oorzaak van uw klachten(en) snel achterhaald en behandeld worden zodat, deze in de toekomst niet meer terug komen.

Chiropractie kent vele voordelen

Een chiropractische behandeling bij Segers Chiropractie in Den Bosch kent veel voordelen. In de meeste gevallen biedt chiropractie de oplossing voor veel lichamelijke klachten. Een behandeling waar veel over gaan is gewrichtsmanipulatie’s, ofwel kraken. Veel mensen denken dat deze behandeling veel pijn doet en zelfs gevaarlijk is. Hier hebben zij het echter mis. Gewrichtsmanipulatie’s zijn over het algemeen pijnloos en wordt zelfs als prettig ervaren. Chiropractie kan in veel gevallen zorgen voor een directe pijnvermindering, dit in tegenstelling tot pijnstillers die een lange tijd nodig hebben om te werken.

Weet u niet zeker of onze chiropractor in Den Bosch iets voor u kan betekenen?

U kunt vrijblijvend met ons contact opnemen door uw gegevens op de contact pagina achter te laten.