• Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie

Jan-Geert van Rosmalen

Adequaat, vriendelijk en kundig. Je kan altijd zeer snel bij hem terecht. Helpt me bij mijn rug/schouders. Een top Chiropractor die zijn vak verstaat.
Adequaat, vriendelijk en kundig. Je kan altijd zeer snel bij hem...

Hoofdpijn

Uw hoofdpijn doeltreffend verhelpen

Woont u in de omgeving van Den Bosch en heeft u last van hoofdpijn? Neem dan snel contact op met Segers Chiropractie. Onze chiropractor is gespecialiseerd in het behandelen van diverse lichamelijke klachten zoals rug- en nek, schouder, hoofdpijn en ishias. Dankzij extra kennis op het gebied van de extremiteiten ( ledematen) kunnen wij u ook behandelen als u last heeft van heup, pols, elleboog en knieklachten. Wilt u uw klachten graag bij ons laten behandelen dan hoeft u niet extra naar uw huisarts voor een verwijzing, u kunt direct met ons contact opnemen voor een eventuele behandeling.  Benieuwd of chiropractie uw hoofdpijn effectief kan laten verdwijnen? Neem dan snel contact met ons op. Onze chiropractor zal u deskundig adviseren over mogelijke behandelingen die voor u van pas kunnen komen.

Welke hoofdpijnklachten zijn er?

Veel voorkomende hoofdpijnklachten zijn spanningshoofdpijn en en migraine. Deze klachten kunnen goed behandeld worden door middel van chiropractie. De meest voorkomende van de twee is spanningshoofdpijn. Hierbij voelt u druk achter uw ogen. Deze klacht kan soms lange tijd last veroorzaken tot het moment waarbij het als “normaal” wordt beschouwd. Pijnstillers hebben  weinig tot geen effect bij spanningshoofdpijn. De meest extreme vorm van hoofdpijn is migraine. Migraine is een vorm van hoofdpijn die aanvalsgewijs optreed en vanwege de heftigheid hiervan grote invloed kan hebben op uw dagelijkse activiteiten. Typische symptomen van migraine zijn eenzijdige hoofdpijn gepaard met overgevoeligheid voor licht en/of geluid of misselijkheid. Migraine blijft vaker tot wel 3 dagen aanwezig.

 

Hét adres voor chiropractie in de omgeving van Den-Bosch is Segers Chiropractie