• Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie

Jan-Geert van Rosmalen

Adequaat, vriendelijk en kundig. Je kan altijd zeer snel bij hem terecht. Helpt me bij mijn rug/schouders. Een top Chiropractor die zijn vak verstaat.
Adequaat, vriendelijk en kundig. Je kan altijd zeer snel bij hem...

Ischias

Een vertrouwd adres voor het behandelen van Ischias in de omgeving van Den Bosch

Heeft u pijn aan uw been- en/of bil, al dan niet in combinatie met pijn aan uw rug? Zo ja, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk last van Ischias. De term Ischias is niet zozeer een diagnose, het is eerder een omschrijving van diverse symtomen. Het grote verschil tussen ischias en een hernia is de locatie van de pijn. De oorzaak van ischias verschilt per persoon. Vaak ontstaan er door de irriterende werking van een geblokkeerde wervel of gewricht spanning in de bilspieren. Deze spanning zorgt ervoor dat er grote druk op de grote beenzenuw ontstaat. Massage is vaker onvoldoende om deze klachten voor lange duur te verwijderen.

Onze doeltreffende behandeling voor Ischias

Door deel te nemen aan een uitgebreid neurologisch en lichamelijk onderzoek kan de oorzaak van uw klachten snel gevonden worden en effectief verwijderd worden. Naast chiropractische behandelingen aan de geïrriteerde spieren en gewrichten kan uw chiropractor ook uw spieren ontspannen middels Dry-Needling, eventueel ook met aanvullende met rek oefeningen voor thuis. Wanneer uw gewrichten weer hersteld zijn, en de aanliggende spieren weer ontspannen zijn, zullen de klachten uiteindelijk verdwijnen.

Waarom kiezen voor Segers Chiropractie?

Kiest u voor Segers Chiropractie, dan kiest u voor een gespecialiseerde chiropractor die uw klachten doeltreffend verhelp zodat u snel weer probleemloos kunt bewegen. Wij zijn aangesloten bij de SCN, ofwel de Stichting Chiropractie Nederland, en de NCA de Nederlandse Chiropractors associatie. U bent tijdens uw behandelingen dus altijd op een vertrouwd adres.

 

Hét adres voor chiropractie in de omgeving van Den-Bosch is Segers Chiropractie!