• Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie

Leentje Derks

Deskundige en vriendelijke zorg, prettige ontvangst. Ik hoop op een goed herstel na langdurige pijnklachten t.g.v gebroken wervel
Deskundige en vriendelijke zorg, prettige ontvangst. Ik hoop op een...

Nekklachten

Heeft u last van nekklachten?

Als u last heeft van nekklachten en u woont in de omgeving van Den Bosch dan kunt u terecht bij Segers Chiropractie. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van klachten zoals shouder, nek- en rug, pols, heup, knie en voetklachten. Dankzij een doeltreffende werkwijze kunnen wij uw klachten effectief verminderen zodat u weer probleemloos kunt bewegen. Benieuwd of chiropractie voor u de juiste oplossing is? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Acute nekklachten

Over het algemeen zijn er twéé soorten nekklachten. Een hiervan zijn acute nekklachten. Acute nekklachten kunnen ontstaan als u plotseling een verkeerde beweging maakt, of in een verkeerde positie slaapt. Een gevolg hiervan is een stijve nek, deze klacht maakt bewegingen pijnlijk.  De hevigheid van deze pijn neem naar een paar dagen af, echter blijft er wel een pijnlijke geblokkeerde beweging over. Een blokkade in de wervelgewrichten van uw nek is hier de oorzaak van. Met enkele chiropractische behandelingen is deze pijn goed te behandelen.

Chronische nekklachten

De meest voorkomende vorm van nekpijn heeft als oorzaak een slechte houding of stress. Hierdoor kunnen chronische nekklachten ontstaan. Heeft u last van de klachten en bent u woonachtig in Den Bosch en omgeving? Kom dan snel naar Segers Chiropractie. Chronische Nekklachten gaan vaak gepaard met strakke schouderspieren en/of hoofdpijn. Gedurende enkele maanden of jaren bouwen deze klachten zich op en worden hierdoor vaker als normaal beschouwd. Door een slechte houding aan te nemen kunnen de nekgewrichten niet optimaal bewegen, hierdoor geven deze een pijnsignaal af. Door de spieren rondom uw nek en schouder te masseren kan er verlichting in de pijn ontstaan. Dit is echter vaak van korte duur omdat de oorzaak van de pijn niet wordt aangepakt.

De behandeling voor nekklachten

De chiropractor onderzoekt uw gehele lichaam, hierdoor zal snel de oorzaak gevonden worden en kan er gekeken worden naar de bijpassende behandeling. Een veelvoorkomende behandeling bestaat naast het losmaken van de gewrichten ook uit spierontspannende technieken zoals Dry-Needling. Ook vinden er houdingcorrigerende oefeningen plaats waardoor er een langdurige oplossing gerealiseerd kan worden.

 

Nekpijn in de omgeving van Den Bosch? Hiervoor bent u bij Segers Chiropractie aan het jusite adres!