• Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie

Jan-Geert van Rosmalen

Adequaat, vriendelijk en kundig. Je kan altijd zeer snel bij hem terecht. Helpt me bij mijn rug/schouders. Een top Chiropractor die zijn vak verstaat.
Adequaat, vriendelijk en kundig. Je kan altijd zeer snel bij hem...

Shouderklachten

Last van schouderklachten?

Schouderklachten kunnen ontstaan door langdurig en/of te zware belasting van het schoudergewricht. Dit beïnvloed de bewegingsmogelijkheden van uw schouder. Woont u in de buurt van Den Bosch en heeft u last van schouderklachten? Neem dan snel contact op met Segers Chiropractie. Bij onze chiropractor in Den Bosch kunt u terecht zonder verwijzing van uw huisarts. De kosten van chiropractie worden voor het grootste deel vergoed uit het aanvullende pakket van uw zorgverzekering.

De oorzaken van schouderklachten

Schouderklachten kunnen vele oorzaken hebben, zo kan dit bijvoorbeeld ontstaan door slijmbeursontstekingen. De slijmbeurs is een klein vetzakje dat uw pezen beschermd tegen beschadigingen door frictie. In de schouder zit deze tussen het bot van het schouderblad en de pezen van de spieren in de schoudergordel. Net zoals andere ontstekingen in het menselijke bewegingsapparaat ontstaat een slijmbeurs ontsteking niet zomaar. Dit kan ontstaan doordat er verkeerde bewegingen zijn gemaakt waardoor deze is gaan irriteren. Een injectie in de slijmbeurs biedt voor korte tijd verlichting in de pijn, echter zal dit de klacht niet laten verdwijnen.

Waarom kiezen voor Segers Chiropractie?

Segers Chiropractie is gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan de extremiteiten ( ledematen). Door deze extra kennis kunnen wij veel schouderklachten doeltreffend en snel verhelpen. Wij zijn tevens aangesloten bij het kwaliteitsregister Stichting Chiropractie Nederland en de Nederlandse Chiropractoren associatie. Hierdoor weet u dat u bij een vertrouwd adres bent.

De voordelen van chiropractie

Een behandeling door onze chiropractor kent veel voordelen. Zo kunnen veel lichamelijk klachten snel en doeltreffend verholpen worden zodat deze in de toekomst niet meer terugkeren. Meer informatie over onze behandelingen en onze chiropractor vind u terug op onze website, neem daarom snel een kijkje op onze website!

 

Hét adres voor schouderklachten behandelingen in de omgeving Den Bosch is Segers Chiropractie!