• Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie

ed meissenberg

De stevige aanpak van Menno Segers heeft mij al na 3 behandelingen resultaat opgeleverd. De uitstraling vanuit mijn rug in mijn been is helemaal weg. Chapeau!!
De stevige aanpak van Menno Segers heeft mij al na 3 behandelingen...

Spit

Een gespecialiseerde chiropractor in Den Bosch en omgeving

Een veel voorkomende klacht waar een chiropractor mee te maken krijgt zijn rugklachten. Een acute vorm van rugpijn wordt ook wel spit genoemd. Spit is niet zozeer een diagnose maar eerder een benaming voor deze acute vorm van rugpijn die kan ontstaan door bijvoorbeeld een verkeerde beweging. Spit kenmerkt zich door hevige pijn in de onderrug. Wanneer de spit na enkele dagen niet afnemen of zelfs erger worden dan is het verstandig om contact op te nemen met de chiropractor. Door enkele effectieve behandelingen kunnen deze klachten vaker snel worden verholpen. Naast het behandelen van spit is onze chiropractor ook gespecialiseerd in het behandelen en verhelpen van de volgende klachten: rug- en/of nek klachten, voet, pols, heup, schouder en elleboogklachten. Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende klachten die een chiropractor kan behandelen, tevens staan hier ook enkele symptomen bij waardoor u uw klachten zelf kunt identificeren.

Een doeltreffende werkwijze

Wanneer u bij ons met lichamelijke klachten, zoals rugpijn, komt zullen wij uw lichaam grondig onderzoeken zodat wij de precieze oorzaak kunnen ontdekken. Nadat wij de oorzaak hebben gevonden kan er gekeken worden naar de passende behandeling. Door de oorzaak aan te pakken laten wij niet alleen uw klacht verdwijnen maar zal deze in de toekomst ook niet meer terugkeren. In de meeste gevallen biedt chiropractie de meest doeltreffende oplossing. In tegenstelling tot pijnstillers kan chiropractie direct uw pijn verlichten. Op onze website staat uitgebreid beschreven hoe wij te werk gaan kijk daarom snel verder op onze website.

 

Wilt u Spit behandeling en de buurt van Den Bosch? Hiervoor komt u snel naar Segers Chiropractie!