Gratis rugscreenweken

Gepost op 22-03-2019

Meldt u zich nu aan voor de vrijblijvende rugscreening, om er achter te komen of chiropractie iets voor u kan betekenen of niet!

Chiropractie is bij uitstek hét specialisme in rugklachten, maar helaas nog vrij onbekend voor velen. Dat is ook niet gek: in heel Nederland zijn maar ongeveer 300 chiropractoren gevestigd. Door de 5-jarige universitaire opleiding zijn chiropractoren gespecialiseerd in het diagnostiseren en behandelen van klachten gerelateerd aan de wervelkolom.

Om vrijblijvend kennis te maken met chiropractie, bieden wij in de maand april de mogelijkheid om een gratis rugscreen te hebben bij de chiropractor. Tijdens de gratis rugscreen heeft u een gesprek met de chiropractor over uw klachten en krijgt u een houdings- en bewegingsanalyse, waardoor wij kunnen bepalen of u verder geholpen kunt worden. Tevens krijgt u tips en adviezen over hoe om te gaan met uw klachten.

Doordat wij chiropractoren het gehele lichaam als één geheel beschouwen, kunnen wij de daadwerkelijke oorzaak van uw klacht opsporen en doeltreffend aanpakken. Zo kunnen wij een behandeling op maat aanbieden, met snel resultaat tot gevolg. Klachten zoals bijvoorbeeld rugpijn, nekpijn of hoofdpijn kunnen wij zeer doeltreffend verhelpen. Kijk in de rechter kolom welke klachten wij specifiek behandelen en onze visie daarin.

Dus, loopt u al langer bij de fysiotherapeut met uw klachten zonder resultaat, of biedt medicatie alleen een verlichtend effect, maar geen oplossing? U heeft al gehoord over chiropractie, maar heeft de stap nog niet durven maken? Dan is dit dé uitgelezen kans om gratis en vrijblijvend kennis te maken met chiropractie! Maak voor een gratis rugscreen een afspraak via het praktijknummer: 073-7676003