• Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie

Jan-Geert van Rosmalen

Adequaat, vriendelijk en kundig. Je kan altijd zeer snel bij hem terecht. Helpt me bij mijn rug/schouders. Een top Chiropractor die zijn vak verstaat.
Adequaat, vriendelijk en kundig. Je kan altijd zeer snel bij hem...

Nog even en dan kan er weer behandeld worden!

Gepost op 19-04-2016

Het is inmiddels ruim 6 weken geleden dat Menno zijn sleutelbeen gebroken heeft en bijna 5 weken geleden dat hij geopereerd is. De breuk bleek tijdens de operatie wat gecompliceerder dan gedacht; het waren erg veel kleine fragmentjes. Met de hulp van een 2e chirurg is het uiteindelijk toch gelukt om alles mooi op zijn plek te krijgen. Het herstel gaat sindsdien voorspoedig.

Volgende week is het 6 weken na de operatie, waarbij Menno weer groen licht krijgt om te gaan behandelen. Er kan dus weer gebeld worden voor afspraken bij Menno in de agenda. Wel zal hij het in het begin wat beperkt aanwezig zijn, om zijn schouder voldoende rust te geven tussen de behandelingen door. Kijk in de online-agenda op de website voor de beschikbare tijden.

De gratis rugscreenweek, die aanvankelijk in maart gepland stond, staat nu gepland voor 9 t/m 14 mei. Mocht je daarvan gebruik willen maken: meld je aan op het praktijknummer.

Iedereen bedankt voor de kaartjes, mailtjes en berichtjes! Tot snel!