• Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie

Jan-Geert van Rosmalen

Adequaat, vriendelijk en kundig. Je kan altijd zeer snel bij hem terecht. Helpt me bij mijn rug/schouders. Een top Chiropractor die zijn vak verstaat.
Adequaat, vriendelijk en kundig. Je kan altijd zeer snel bij hem...

Uitbreiding praktijk

Gepost op 18-06-2019
segers chiropractie

Groot nieuws! Segers Chiropractie en Chiropractie Den Bosch zullen vanaf 1 juli 2019 samen gaan werken! Hierdoor wordt het eenvoudiger om een afspraak te maken op één van de locaties, zodat u snel geholpen kunt worden.

Door deze samenwerking gaan er wat veranderingen plaats vinden: Menno gaat meewerken op de praktijk van Chiropractie Den Bosch in de Maaspoort. Hij zal zijn tijd gaan verdelen over de 2 praktijken, dus zal voortaan op de maandag middag en avond, dinsdag ochtend en vrijdag middag aanwezig zijn in de praktijk. Jim blijft op de maandag en donderdag aanwezig.

Om de vrijgekomen uren op te vangen komt Els Claassen ons team versterken. Zij zal op de dinsdag ochtend en vrijdag de hele dag in de praktijk aanwezig zijn. Els gaat ook bij Chiropractie Den Bosch aan de slag.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht, neem dan telefonisch contact op met de praktijk op maandag en donderdag middag, of stuur een email naar info@segers-chiropractie.nl