• Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie

Jan-Geert van Rosmalen

Adequaat, vriendelijk en kundig. Je kan altijd zeer snel bij hem terecht. Helpt me bij mijn rug/schouders. Een top Chiropractor die zijn vak verstaat.
Adequaat, vriendelijk en kundig. Je kan altijd zeer snel bij hem...

Dry-needling

Dry-needling is een techniek die zeer effectief werkt in het ontspannen van spierknopen, de zogenaamde triggerpoints. Triggerpoints verhinderen het normaal functioneren van een spier en kunnen daardoor zorgen dat gezonde bewegingspatronen belemmerd worden. Door het aanprikken van de triggerpoints met een dun naaldje raakt de triggerpoint ontspannen en daarmee de gehele spier. Hierdoor kan de spier zijn normale functie weer oppakken en daarmee kunnen gezonde bewegingspatronen hersteld worden.

Chiropractor Segers heeft ruim 5 jaar ervaring met de techniek van dry-needling therapie. Door deze bijzondere techniek te combineren met chiropractie, neemt de effectiviteit van de behandeling van klachten aan spieren drastisch toe. Ook kunnen uitstralende klachten in been of arm behandeld worden middels dry-needling van de triggerpoints die deze uitstraling kunnen veroorzaken.