• Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie
  • Segers Chiropractie

A.G. van den Ende

Bij Segers ben je letterlijk in goede handen. Hij verstaat zijn vak goed. Wel vind ik dat er soms te veel tijd besteed wordt aan het beantwoorden van vragen die aan de behandeling vooraf...
Bij Segers ben je letterlijk in goede handen. Hij verstaat zijn vak...

Gratis rugscreen

Chiropractie is bij uitstek hét specialisme in rugklachten, maar nog vrij onbekend voor velen. Dit is erg jammer, want veel klachten aan het bewegingsapparaat kunnen beduidend sneller verholpen worden middels chiropractie. Voor diegenen die niet zeker weten of chiropractie iets voor specifieke klachten kan betekenen, bieden wij de mogelijkheid van een gratis rugscreen aan.

De gratis rugscreen is dan ook een uitgelezen mogelijkheid om uw klachten vrijblijvend te bespreken met de chiropractor. Hierbij heeft u een gesprek met de chiropractor over uw klachten, krijgt u een houding- en bewegingsanalyse en wordt uw wervelkolom beoordeeld op blokkades en spanningen. Op basis van deze informatie kan de chiropractor bepalen of chiropractische behandeling zinvol kan zijn voor u. U wordt uitdrukkelijk niet behandeld tijdens een gratis rugscreen.

Interesse? Maakt u dan een afspraak voor een gratis rugscreen door te bellen naar het praktijknummer.